Всім привіт! У мене згорів монітор, і тепер хочу купити новий, щоправда, ще не визначився з варіантом. Порадьте мені якісний монітор, та інтернет-магазин у Харкові де його можна вигідно придбати, бажано зі швидкою доставкою.
Купівля монітору у Харкові
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться22023-04-22 09:00:35
Старі монітори дуже швидко згорають, і немає сенсу їх ремонтувати. Я декілька місяців тому собі оновив монітор, і тепер хоч можу з задоволенням грати свої улюблені ігри. Можу підказати магазин в якому його купував, там дуже великий вибір і ціни хороші.
Поделиться32023-04-22 09:03:00
А я вже переглянув не один варіант моніторів, але поки вагаюсь перед вибором. Дуже цікаво який саме монітор у тебе, і залиш посилання на магазин в якому т його придбав. Я погляну який в них асортимент, і надіюся знайду такий який мені потрібний.
Поделиться42023-04-22 09:06:39
Особисто я задоволений своєю покупкою монітора 27" DELL U2722DE (210-AYUJ) https://allo.ua/ua/harkiv/monitory/ в інтернет-магазині Алло. Він має великий дисплей, що дозволяє зручно працювати з текстом, графікою та відео. Колірна гамма зображення є чіткою та насиченою, що робить його ідеальним для перегляду фільмів та гри в ігри.
Додатково, монітор має підтримку високої роздільної здатності та частоти оновлення, що забезпечує плавну роботу та реалістичне зображення. На мій погляд, це чудовий вибір для професійної та особистої роботи з графікою та відео. Інтернет-магазин Алло забезпечує швидку та якісну доставку, що є додатковим плюсом для покупців.
Поделиться52023-09-15 11:54:17
Тернопольский весовой табак для самокруток tabak.co.ua